برای تهیه سالاد پاستا به جای سس مایونز میتوانید از سایر سس های دلخواهتان استفاده كنید.بهتر است مواد را بعد از تفت دادن با هم مخلوط كرده و دوباره تفت دهید و اجازه دهید سرد شوند و آب آنها را جدا كنید.میتوانید مواد را به صورت خام و تفت نداده هم استفاده كنید یا آنها را آب پز كنید.

مواد لازم:

پاستا ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ قاشق غذاخوری
کلم بروکلی به مقدار لازم
فلفل دلمه ای به مقدار لازم
زیتون ۱/۴ فنجان
گوجه فرنگی ۱ عدد
قارچ به مقدار لازم
پنیر موزارلا ۳۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
سس سفید ۱ فنجان

پاستا را به همراه مقداری نمك و كره یا روغن،پخته و در ظرفی مناسب آبکش کنید . سپس آن را با آب سرد شستشو دهید.

همه مواد را جداگانه با كره یا روغن تفت دهید.

حال یك لایه از پاستا را در ظرف مورد نظر ریخته و مقداری پنیر روی آن بریزید و بعد یك لایه از سبزیجات روی آن بریزید و دوباره پنیر اضافه كنید و تا انتها ادامه دهید.

حال اجازه دهید تا ظرف به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار گیرد و بعد روی آن را با سس مایونز بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید. حال سالاد پاستای شما آماده است آن را باسلیقه ی خودتان تزیین کنید و میل نمایید.

سالاد پاستا

گردآوری: مجلۀ نیک مجلۀ نیک